HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) video (26) videó (63) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

Szocreál-luxus

2009.08.14. 21:27 Huúb Azzeg

Kiürült pezsgőspalackok felhasználásával, közel 20 év alatt építette fel saját „üvegpalotáját” egy zoporozsjei férfi a hétvégi telkén. A nyugdíjas telektulajdonos számításai szerint több mint 15 ezer darab üvegbetétre volt szüksége a házhoz.

 

Az ukrajnai nyugdíjas még 1990-ben jutott hozzá hétvégi telkéhez, amelyhez szó szerint apránként gyűjtötte össze a szükséges építőanyagot. Az üvegbetéteket elsősorban a visszaváltók környékén vásárolta fel a hajléktalanoktól, de nem volt rest a szeméttelepekre is kilátogatni, sőt az utcán sem szégyellt lehajolni egy-egy flaskáért. Ismerősei, barátai és rokonai pedig jól tudták, hogy az egyes ünnepek alkalmából egy-egy jóféle palack pezsgő helyett inkább néhány szatyornyi üres üvegnek örül a leginkább.

Az építkezés közel húsz évig tartott. Miután elkészült a palota, Volodimir elégedetten állapította meg, hogy a cementtel összeerősített üvegfalak sokkalta sokallta jobb hőszigetelő jelleggel bírnak, mint a hagyományos építőanyagok. „Télen kiválóan tartják odabenn a meleget, míg nyáron kellemesen hűsek a szobák” – nyilatkozta az üvegpalota tulajdonosa a Szevodnya című lapnak.

Kizárólag szovjet, illetve ukrán gyártmányú, kiürült pezsgőspalackokból építette fel üvegpalotáját a zaporozsjei illetékességű Volodimir Szisza, mivel tapasztalatai szerint a külföldi üvegbetétek anyaga sokkal törékenyebb a hazaiaknál.

forrás

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr881307934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stikmann · http://stickman.hu 2009.08.14. 23:12:40

Emlékszem láttam egy riportot vagy 5 éve a Fókuszon egy magyar fasziról aki valami ilyesmit csinált, igaz akkor az még félkész volt, de marha jól nézett ki :)

...akkor még voltak jó riportok a Fókuszon. :\
süti beállítások módosítása