HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) video (26) videó (63) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

Általános Tüntetés - Megvolt

2009.06.21. 14:09 Stikmann

Ahogy azt már korábban többször is említettem, az MKKP és a 4.Köztársaság szervezett egy általános tüntetést. A legérdekesebb, hogy az origó, HírExtra, NOL és a FigyelőNet is beszámolt róla :D (woot sok link, minden postnak ilyennek kell lennie).

Nos, gondoltam én is beszámolok róla, mert én ott voltam...

... speciel egy Sealand zászlóval, ami egy majdnem létező ország és kb. annyi értelme van, mint ennek a tüntetésnek: egy játék az egész. Tüntetősdiztünk :D Annyi különbséggel, hogy nem mogorva arcot vágva, hanem mosolyogva, mert attól nem lesz jobb, ha mondjuk, hogy rossz, nemigaz? Szóval aki kedvet kapott skandálni és transzparenst meg táblát lóbálni, mégsem volt semmi célja, az most megtehette! Mert pontosan a semmiért tüntettünk. Ráadásul találkoztam pár ismerőssel, akivel rég nem és végülis ezért mentem. Bulinak jó volt, addig sem drogoztunk vagy rondáltunk, szóval senkinek egy szava nem lehet. Akinek meg nincs humorérzéke, az így járt!

Apropó, humorérzék, azért bírom, hogy milyen kommentek vannak pl. NOLon... "Az ilyeneket be kéne tiltani" "Nincs jobb dolguk, ott rohadjanak meg" stb. Ejnye ejnye. Ugyan ezen a blogon demonstráljuk az álláspontunk sok belügyben, és lehet, hogy a blog többi szerkesztője nem ért velem egyet, de szerintem a mostanság dúló ilyenolyan (jobbos, balos, libsi, komcsi, buzi, füves stb.) tüntetéseknek sincs sok értelme. Ráadásul manapság a tüntetőket körülbelül a sztratoszféra magasságából szarják le nálunk. Annál több értelme van amikor pl. feltörik a VDSZSZ honlapját és bejelentik hogy vége a MÁV sztrájknak :D. Szóval hülye kommenteket félretenni, legyetek szívesek, ez csak egy jó vicc volt.

Egyébként Annyi volt, hogy a Mechwart térről indultunk, ott felolvasták a "követeléseket", lementük a legközelebbi főútra (nem vagyok pesti), aztán fel a KSH hivatala elé. Ott volt még egy kis skandálás, visszamentünk a térre, még elbohóckodtunk és vége volt. Igazából megcsodáltuk egymás "remek" tábláit, legalábbis én azt élveztem a legjobban (a skandálásnál már azért égett a pofám). Vicces volt még amikor a járókelők körbeálltak és néztek hogy WTF Faktor... Meg igazából a rendőrök is. Gonolom kivezényelték őket, hogy tüntetés lesz, azok meg modták, hogy jajnemááár... aztán ők is WTF... és tényleg volt egy-kettő, aki mosolygott amikor meglátták a táblákat :D (bár egy SÜNt el kellett volna ereszteniük, de sajna az nem volt). Mindenesetre beszélgettünk még haverokkal aztán szépen ment mindenki a dolgára 8 táján, kb. ennyi volt.

Egy-két tábla:

  • Símaszkban menőbb lennék
  • Nem fog kiférn
  • Ez végre ki fog férn
  • Itt állok
  • A másik táblám otthon maradt :(
  • Valaki LANparti ezután?
  • Szabad fingani?
  • Nincs net, unatkozom
  • Legyen Tegnap!
  • 404 Tábla nem taálható
  • Reklám helye
  • A végtelenbe és tovább!


 Megj: Az origón nyilatkozó füves csákót azért még elítélem -.-

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: videó tüntetés általános mkkp tábla 4k hubazzeg fingani

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr751198716

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Földosztást a Szíriuszon! – Beszélgetés Kovács Gergővel, az MKKP alapítójával 2009.11.23. 17:56:18

Ha most vasárnap lennének a választások, bekerülne-e a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) a parlamentbe? A kampányt valószínűleg megnyernénk, a választást valószínűleg megint elcsalnánk, mint 3 éve, és megint nem vennék figyelembe a Szíriuszról késve ér...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása