HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) video (26) videó (63) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

Kiszel Tünde

2009.02.22. 15:18 Stikmann

Azért EZ kihagyhatatlan:

http://www.kiszeltunde.hu/

Hogy legyen némi tartalom is a bejegyzésben, egy kis életmű:

Fotómodellként kezdte, szerepelt a német RTL-n futó Tutti Frutti Showban. Ezt követően műsorvezetői karrierjét kezdte építeni 1992-ben az MTV Halló vasárnap című műsorában. Budapest TV-s műsoraival válik ismertté. Jelenleg az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik háziasszonya.

Kereskedelmi csatornán való szerepléseinek egyike (aki régebb óta nézi a TV2-t, tudja, hogy ez a Bioponos logó nem mai.):

"...mostantól úgy kell viselkednem, ahhoz méltóan, hogy majd a gyermekem ezt elvárja, hogy ne hozzak rá szégyent, tehát 10-15 év múlva is büszke legyen az édesanyjára."

Azt hiszem mondanom sem kell ez mennyire jött össze, intelligenciájáról a köv. videó tanúskodik (10 év sem telt el a fenti óta):

Nem akarom túlhúzni a dolgot, relatedben talál elég dolgot róla az ember, de ez felkeltette az érdeklődésem:

Tünde plébániahivatali jegyeskönyve már az interneten is olvasható, melyből kiderül hétpecsétes titka, a kora.
 

Az irat szerint 1959-ben született. Köztudott, hogy az anyai örömökre vágyó Tüncike legféltettebb titkai közé tartozik életkora. Így érthető, hogy nem volt elragadtatva, mikor koráról faggatta az egyik napilap. 

- Szívesen beszélek arról, hogy babát szeretnék, de nem szeretném, hogy kiderüljön a korom. Írják azt, hogy százkilenc vagyok! 

Nem kell ezt mindenkinek tudni, különben elillan a varázs, eloszlik a személyiségemet övező misztikum - ecsetelte Tünde.

Számoljunk csak utána... AHHA. Hát a "varázs" nem illant el, sőt ez még fokozza azt hiszem :D ezekután érdemes újra megnézni az első videót. (Anettkáról már esett itt szó ;)

Szólj hozzá!

Címkék: cukiság fos kiszel tünde hubazzeg donatellácska

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr80958509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása