HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) video (26) videó (63) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

Robotszex magányosoknak... ugye ez nem komoly?

2009.01.30. 16:56 Assa$s!n

Csak hogy témánál maradjunk... :D

A szolgálatkész és hallgatag guminők kora lassan leáldozóban, ugyanis egy német feltaláló robotnőt fejlesztett ki. A néma elektronikus partner pedig nemcsak mozgásra képes, hanem kellemesen langyos is.

Eddig az úgynevezett "valódi babák" szolgáltatták az ínyencséget az erotika piacán. A szilikonmellű kebelcsodák a megtévesztésig - megszólalásig? - hasonlítottak élő "testvérkéikre", például Britney Spears-re, a popsztárra.

Egy nürnbergi repülőgép-szerelő, Michael H. azonban szemlátomást nem találta kielégítőnek pót-Britney hálószobai tevékenységét. Továbbfejlesztette hát a típust és megalkotta az első szexrobotot.

Az elektronikus baba nem csak szilikonból épül fel. A "bőre" alatt található gépezet még a szívverést és lélegzést is mímeli. "A robotnő távirányítással működik. Riszálja a csípőjét. Ráadásul orrán-száján szuszog is" - nyilatkozta a büszke fel-találó.

Andy baba - így hívják a szépreményű elektronikus menyecskét - igazi bombázó. A méreteit bármelyik topmodell elirigyelhetné. Kilencvenes kebelbőségéhez ötvenhat centis darázsderekat és nyolcvanhatos csípőt "örökölt" a feltalálótól.

Andy ára, sajna, egyelőre még borsos. Az alaptípusért 1,3 millió forintot kell leszurkolnia a vásárlónak. A fizetőképes kereslet igényeinek megfelelően a külleme átalakítható. Különleges kívánságokat is kielégítenek némi külön pénzmag fejében. A robotnyuszi haja, bőre színe, keble formája és mérete kívánság szerint, katalógusból választható.

Az elektronikus kéjhölgyet "atyja" mindennel felszerelte, ami csak szem-szájnak ingere. Van csiklója, G-pontja, és alkalmas orális szexre is. Amikor eljut a tetőpontra, a teste felforrósodik, csak a lábfeje marad hideg. "Olyan robotot teremtettem, amely alig különbözik az embertől" - dicsekedett a feltaláló.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes szar lol cukiság szánalmas wtf bazzeg rofl hubazzeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr41912724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása