HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) videó (63) video (26) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

Hello Kitty

2008.12.28. 18:25 Stikmann

A hello kitty egy kimondottan szélsőséges dolog olyan szempontból, hogy mindenki vagy nagyon szereti, vagy nagyon utálja. Az előbbiekre gondolva a Sanrio nevű cég (a Hello Kitty licenc fő tulajdonosa), sok egyéb cégnek adott ki engedélyeket hülyébbnél hülyébb hello kittys dolgok gyártására. Tolltartó, kitűző, megafaszom... Persze nem csak idáig terjedt a fantáziájuk, a-aaa, bemutatnék pár terméket:

Hello kitty antivirus

 Igen, ezt is megértük... Hello Kitty Antivirus és tűzfal. Feltehetőleg semmit nem enged át, csak hello kitty tartalmú oldalakat meg programokat, stb.

A gáz egyedül az, hogy van egy vírus, ami hello kitty ikonnal fertőzi meg a gépet. Ki lehet próbálni, átengedi-e vagy sem :) 

Hello kitty hadászat

Ja, nem mellékesen leszerződtek az amerikai hadsereggel, felteszem erőteljes kutatás eredménye, hogy a rózsaszín a legjobb rejtőszín, mert az agy megpróbálja menteni magát ettől a megrázkódtatástól. Ha látod a képeket, nem sikerült.

 

Hello kitty hátmasszírozó

Gondolhatjátok biztos a hátukat masszírozzák vele a nők (meg a magukat nem annak tartó férfiak). Ahhoz képest azért, hogy a cég mennyire megbotránkozott ezen, többször is kiadták, fekete színben is! Szinte kultikus termékké vált pornó meg egyéb elborult fetisiszta körökben.

Szólj hozzá!

Címkék: cukiság hello termék kitty antivirus vibrátor hubazzeg m4a1 masszírozó

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr86845557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása