HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) videó (63) video (26) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

Érdekes sztori

2008.12.25. 10:08 Huúb Azzeg

A vibrátor

Van egy haverom, Dezsőke. Róla tudni kell, hogy azonnal izgalomba jön, ha félmeztelen srácokat lát. Márpedig tesi órán a zuhanyzóban láthatott eleget. Mivel vonzódását akkoriban legfeljebb egy-egy balegyenessel viszonozták, máshogy kellett lehűtenie magát. Így vett magának egy cuki rózsaszín vibrátort, amit mindig magával hozot az iskolába és szünetben néha használta is a budiban. Néha bementünk és halk berregést hallottunk, na akkor tudtuk hogy Dezsőke akciózik. Egyszer töri dogát írtunk. Persze mindenki puskázott, ahogy belefért, Dezsőke is. Csakhogy lebukot, a tanár kiszúrta nála a kis papírfecnit. Gyorsan a táskájába csúsztatta a puskát, hogy a tanár ne találja meg nála. Azonban Véresszájú Marinéni, ahogy a tanárnőt hívtuk, ráordított.
- Azonnal vegye ki a táskájából a puskát, láttam hogy oda rakta!
Dezső tagadott. Erre a tanár feje belilult és oda rohant. Felkapta a földről a táskát és rázni kezdte.
Hullottak ki belőle a cuccok, de a puskával már senki sem foglalkozot aztán, amikor kicsúszot a szép rózsaszín vibrátor egyenesen a tanárnő lába elé, és békésen berregni kezdett.
A tanárnő halál sápadt lett és üvölteni kezdet.
- Nahát ez már mindennek a teteje! Ezt meg mikor szedtétek ki a táskámból? Tolvaj banda! Mindenkit feljelentek!!!
Dezsőke se köpni se nyelni nem tudott. Az osztály nagyszájúja megszólalt:
- Tanárnő miről beszél? Ez a Dezsőkéé, Rózsinak hívja!
A nő elsápadt, a táskájához sietett, beletúrt, úgy tűnt megtalált valamit. Aztán vérvörös lett és kiszaladt a teremből, már a folyosón járt amikor kitört a röhögés.
Tulajdonképpen azóta sem sikerült eldönteni, hogy melyikük égett nagyobbat, de a tanárnő az eset után érdekes módon nem jött többet tanítani, míg szegény dezsőke azóta is a cikizések alanya.

Szólj hozzá!

Címkék: óra meleg szánalmas iskola tanár wc segg gay buzi rózsaszín ciki budi tanárnő vibrátor ratyi dezsőke

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr18840931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása