HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) video (26) videó (63) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

200 ezer font "kártérítést" kapott egy brit leszbikus, amiért udvarolni próbált neki egy férfi

2008.11.27. 16:05 Huúb Azzeg

Hatalmas összegű, 200 ezer fontos kártérítést ítélt meg a bíróság a brit tüzérség volt katonája, Kerry Fletcher részére. A leszbikus hölgy ugyanis állítása szerint szexuális zaklatásnak volt kitéve a hadseregben. Egy őrmester például azzal környékezte meg, hogy ő talán "képes volna megváltoztatni" Fletcher szexuális irányultságát. Többen felháborítónak tartják, hogy a kártérítés nagyobb, mint amit a harctéren megsérült katonák kapnak.

 

Kétszázezer font kártérítést ítélt meg a bíróság egy frusztrált leszbikus részére: a pénzt egy brit őrmesternek kell kifizetnie, mivel a hadseregben szolgáló hölgyet "szexuálisan zaklatta". "Nézd, én talán képes lennék megváltoztatni téged" - írta a jószándékú Kerry a hisztérikus Fletchernek.

A nő(?)nek megítélt kártérítés meghaladja a Marine Ben McBeannek a két lába amputálásáért kifizetett 161 ezer fontos összeget, így aztán a Kerry Fletchernek kifizetett pénzt a hadsereg némelyik alakulata egyszerűen "obszcénnek" találta.

Shaun Rusling, egy veteránokat tömörítő szervezet elnöke például elmondta: nem értenek egyet azzal, hogy bárkivel is kiszúrjanak a hadseregben, de csak Fletcher érzi úgy, hogy megbántották.


Másnak kevesebb

Patrick Mercer, a konzervatívok volt árnyék-hadügyminisztere és hadügyi hivatalnoka szerint az olyan katonák és katonanők, akik súlyosan megsérülnek hazájuk védelme közben, jelentéktelen összegű kártérítést kapnak. "Ez így nincs rendben" - vélekedik Mercer.

Fletcher elégedett az ítélettel, mint mondja, "ez az, amit keresztül akartam vinni". Úgy látja, nem lehet összehasonlítani azt, amikor valaki a harctéren sérül meg azzal, ami vele történt. "Négy évig a pokolban éreztem magam" - mondta. Szegény.

Mint emlékeztet, a katonák a hadseregbe való belépéskor aláírják, hogy megsérülhetnek, meghalhatnak a háborús övezetekben. Ő azonban nem írta alá azt, hogy "zaklathatják".

Fletcher már egyszer a címlapokra került azzal, hogy ő volt az első nő, aki a Királyi Lovas Tüzérség kötelékébe lépett, de ki is rúgták, mivel rányitottak, amint épp egy ausztrál rendőrnővel hancúrozott meztelenül a barakkjában. (Természetesen a rányitók is zaklatók voltak.)

2004-ben aztán csatlakozott egy másik tüzésegységhez, ott érte az említett zaklatás. Azt állítja, miután panaszt tett a seregben, az autóját vandál módon megrongálták, őt magát pedig ócsárolni kezdték, és baljós hívásokat kapott, amelyek megkérdőjelezték szellemi képességeit.

forrás

Szólj hozzá!

Címkék: brit hülye pénz angol leszbi nocomment

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr20791586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása