HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) video (26) videó (63) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

Szenzáció! Új fajt fedeztek fel hazánkban!

2008.11.08. 13:16 Huúb Azzeg

A bolygónkon fellelhető alternatív életformák kutatására szakosodott grönlandi székhelyű ORAL (Office Researching Alternative Lifestyles) munkatársa, prof. Erik Korrektson a napokban szenzációs tudományos bejelentést tett.

Egy - a várható szenzáció-turizmus miatt nem nevesített - közép-európai banánköztársaság vezető politikusain végzett átvilágításos vizsgálati kutatás alapján megállapították, hogy valószínűleg egy új, a bolygónkon eddig ismeretlen fajt fedeztek fel.

A feltárt új életformák állatvilág-rendszertani besorolása azonban egyelőre kérdéses, mivel a külső jegyeiben itt-ott emberi vonásokat (is) mutató lények átvilágítása során kimutatták, hogy a vizsgált egyedek - bár néhol rendelkeznek megcsontosodott konglomerátumokkal (lásd: keményfejűek alrendje) - mégis gerinctelenek!

A kutatókat, genetikusokat azért is meglepte ez a felfedezés, mert az új faj élőhelye gyakorlatilag nem különül el a normális, de nem politikus kontroll-csoportétól. Egyelőre nem tudják azt sem, hogy milyen külső vagy belső erő, mikroklíma az, ami ezt a bolygónk más helyein ismeretlen, szokatlan génmutációt kiválthatta.

Az információk szerint a mutánsok tömeges földi elterjedésétől egyelőre azért sem kell tartania az emberiségnek, mert kiderült, hogy a megvizsgált politikai elit egyedei (szerencsére) nem tudnak tovább szaporodni, mivel töketlenek.

scenic

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr98757104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása