HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) video (26) videó (63) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

HUbazzeg rémségverseny: DÖNTŐ

2008.10.03. 12:18 Huúb Azzeg

Hölgyeim és Uraim, kedves buzeránsok, kik nem tudják eldönteni, hogy micsodák!

Ünnepélyesen megnyitom a HUbazzeg rémségverseny döntőjét. A döntőbe az Önök által érdemesnek tartott versenyzők kerültek. Az antiszemita vádat már most eloszlatja, hogy a mezőnyben két zsidó is található, Jeremiás, és Joshua. Mellettük egy macsó is idekerült, névszerint David Hasselhoff, kinek világhírű klippjét itt tekintheti meg. Végül, de nem utolsó sorban két nősténypuruttya is bekerült, névszerint Joli és Anettka. Szavazzon mindenki szíve szerint!

[a szavazás 100 szavazatig, vagy 50%+1 szavazatnyi fölényig vagy novemberig tart]

 

Első versenyző: Jeremiás

 

Jeróka  a Homár Zsidajok Közösségének tagja, ez látszik a fején leleddző óriási optikai élményt nyújtó textilipari csodáról is, mely kifejezi csonkolt barátunk identitását! Akinek tetszik ez a színpompa és kompaktság, az antifa életérzés és az egyenjogúság, az szívvel lélekkel, és a szabadság nevében szavazzon rá!

 


Második versenyző: David Hasselhoff

A híres színész, aki a Spongya Bob filmben is szerepelt már, az állatokkal is jó viszonyt próbál kialakítani, korra és fajtára való tekintet nélkül. Aki szereti a kutyust és a mellszőrzetet, adjon rá egy voksot!

 

 

Harmadik versenyző: Joshua

 

Joshua egy haszid-zsidó, mint a mellékelt ábra is mutatja, aki a kizsákmányoló nejónáczi államrend miatt stoppolásra kényszerül. Aki utálja a náczistákat szavazzon rá!

 

 

Negyedik versenyző: Anettka

 

Anettka, akit állítólag kilőtek az űrbe, de sajnos visszatért. Magyartanárként igazán különleges műsorokat vezetett a Budapest Tv-n, ami köztudottan az egyik legminőségibb műsorokat készíti hazánkban. Aki nézte műsorait, kattanjon Anettkára!

 

A Világ leghubazzegebb embere: Ötödik versenyző: Joli

 

A falusi strapakanca igazi rockerállat by kínai üzlet. Minden szart magára aggat, csakhogy eltakarja magát, de sajnos nem tellik neki elég cuccra. Ez van. Talán a rémségversenynek hála felkapja a média, és tud venni néhány göncöt. Aki szereti, a természetes szépséget, szavazzon Jolira!

 


Get your own Poll!

2 komment

Címkék: döntő bazzeg hubazzeg rémségverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr98694062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya_ 2008.10.03. 16:58:17

A Joli az nem is joli hanem Mariska! Napiszaron is nagy sztar.

saltib 2008.10.11. 08:42:06

Jeremiásra a szivárvány köcsögre adom végül a szavazatom, habár Josua is sokáig versenyben volt érte, de végül is a homár nyert a félelemkeltőújnyilasnááácczzziiiifasisztaszélőséges zsidaj ellen :D
süti beállítások módosítása