HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) video (26) videó (63) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

Hubazzeg rémségverseny- unlimited

2008.08.28. 08:20 Huúb Azzeg

Újabb fordulóhoz érkezett rémségversenyünk! Íme a kínálat.

Első versenyző: Marika

Amióta leszázalékolták egy iskolában takarít, a gyerekeket pedig ott szivatja, ahol tudja. Persze ez kölcsönös, amolyan jogos önvédelem, ugye. A szűkös fizetésből sajnos csak SZTK keretre futtya neki, ha nyerne, akkor a sikerből biztos profitálna, egy szebb keretre. Akinek szimpatikus a hölgy szavazzon rá!

 

Második versebyző: Kákabél

A feketeafrikai srác elég rossz életkörülmények közt nőtt fel. Zabkásán kívül csak legyet és szúnyogot evett gimiig. Ott megismerte az európai típusú menzakonyhát, ami az azelöttieknél is szarabb, ez eredményezte az arckifejezsét. Ha szereted a sokszínüséget, szavazz rá!

 

 

Ennek a fordulónak a győztese: Harmadik versenyző: Joshua

 

Joshua egy haszid-zsidó, mint a mellékelt ábra is mutatja, aki a kizsákmányoló nejónáczi államrend miatt stoppolásra kényszerül. Aki utálja a náczistákat szavazzon rá!

 

 

Negyedik versenyző: Lakatos Lajos

Ő a kilencvenes évek romadonisa, ezt mutatja a dévidhásszelhoff-típusú mellszőrzet, de az anyukája jól nevelte, még kispurdé korában, így a keresztet most is hordja, mutatva, hogy ő mélyen vallásos. Ha tetszik ez a fantasztikus fekete fecskés fiú, fogd az egered és szavazz rá!

 

 

Ötödik versenyző: Csubakka

 

 

Így, hogy Csubakka is benevezett, intergalaktikussá vált a verseny. Hát igen. Ezt is megéltük. Sokezer blog van a világon, de melyik intergalaktikus? Hát a miénk! A kép épp Csu nyaralásán készült, amit a festői román tengerparton töltött. Ha szimpi neked, szavazz rá!

 


 


Get your own Poll!

Szólj hozzá!

Címkék: érdekes szar magyarország izrael cukiság zsidó szánalmas cigány csajok christmas pia disznó hányás hitler bazzeg lanyok hubazzeg rémségverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr56637203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása