HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) videó (63) video (26) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

A kínaiak perverzek?

2008.08.18. 09:42 Huúb Azzeg

Sok érdekes dolog történt az olimpián, a kommunista ország sok mindenre képes, hogy megfeleljen az imperialista nyugatnak. Gondoljunk csak arra, hogy egyik nap a páros, másik nap a páratlan rendszámú kocsik járhatnak. 

 

Az olimpián résztvevő Liu Xiang a mellbimbója körül matat, közben érdekes arckifejezés jelenik meg az arcán. Ennek okán gondolkozzunk el eggyüt!

 

 

Olvasóink szerint ez történt:

Első tipp: kukorica vibrátort dugtak a seggébe.

Amolyan agrárpornó szagú a dolog, de miért is ne lehetne igaz? A következő a vasvilla, vagy a kasza lesz? Érdekes, hogy a csomagoláson két férfi látható. Ha szerinted Kínában divatos a kukorica-szex, szavazz erre!

 

 

Második tipp: Gyurcsány feldugta a bal mutató ujját a seggébe.

Az x-sportminiszter, ma miniszterelnökként regnáló elquro odasettenkedett a kínai sportoló mögé, és egy óvatlan pillanatban megbökte ánusnyílásának környékét a balkezén kifejlődött mutatóujjának körömhegyével. Amennyiben látsz valami esélyt arra, hogy ez történt meg, voksolj erre!

 

Harmadik tipp: ütik egy péklapáttal.

A sado-mazo párttitkár nem örül az elért eredménynek, ezért a malomipari célszerszámot használja Liu megdorgálására. Ez gyerekkori élményeket is felszínre hozhat a nehéz sorsú sportolóból. Ha ezt találod valószínűbbnek, szavazz erre!

 

 

 

 

 

 

 



Get your own Poll!

2 komment

Címkék: sport szavazás fasz cukiság bor olimpia animal fal hányás hitler bazzeg hubazzeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr2620836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jófejsrác^^ 2008.08.19. 20:34:32

És mi van ha, Ferenc testvér dugta fel neki a kukorica brokit és azt a lapáttal tunkolta be tövig?:O
süti beállítások módosítása