HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) video (26) videó (63) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

Hubazzeg rémségverseny!

2008.08.16. 12:32 Huúb Azzeg

Első körben 5 nőnemű lény fotóját tesszük közzé, ti pedig kiválasztjátok, ki a legrémesebb mindközül! Aki a legtöbb szavazatot kapja, hivatalosan is hubazzeg kategóriába sorolandó lesz! Tizennyolc éven aluliaknak csak kóros fejlődési elváltozásokat okozhat!!!

Szavazás a bejegyzés legalján!

 

Első versenyző: Michelle

 

 

Egy Mexikóban élő, román lány, kedves mosollyal megáldva. A férfiak csak úgy bomlanak érte, ez látszik a portfólióján is, ahol tequilától bódult középkorú úr lesi meg. Aki szereti a karakteres lányokat szavazzon rá!

 

 

Második versenyző: Klaudia asszony

Jól szituált '20-as évjáratú hölgy, aki még mindíg szeret fiatal fiúkkal ismerkedni, gyakran vállal korrepetálást francia nyelvből is középiskolásoknak, egyetemistáknak. Valószínüleg a trianoni béke következményeként került hazánkba, plusz büntetésként. Aki szereti a tapasztalt nőket kattanjon Klaudia asszonyra!

 

 

 

Az első forduló győztese: Harmadik versenyző: Joli

 

A falusi strapakanca igazi rockerállat by kínai üzlet. Minden szart magára aggat, csakhogy eltakarja magát, de sajnos nem tellik neki elég cuccra. Ez van. Talán a rémségversenynek hála felkapja a média, és tud venni néhány göncöt. Aki szereti, a természetes szépséget, szavazzon Jolira!

 

 

 

 

Negyedik versenyző: Lizy

 

Ő egy visszafogott Keleti parti lány, aki szereti a testékszereket, de ez alig észrevehető. Állítólag nem csak az arcán van neki, de mi nemkértük, hogy megmutassa nekünk a többit. Az induláshoz elég ennyi is. Aki szereti a tűspárnákat ki ne hagyja!

 

 

 

Ötödik versenyző: Johanna

 

Sikeres üzletasszony, épp az egyik ügyfelével gyorsan lezavart értekezlet miatt csapzott kicsit a haja, de ez nem jellemző. Szereti bevetni testi adottságait az üzleti életben is. Aki szereti a céltudatos nőket, adjon neki egy szavazatot!




Szólj hozzá!

Címkék: szavazás csajok segg hányás bazzeg lanyok duci puruttya hubazzeg rémségverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr56618493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása