HUbazzeg

A blog nevét egy hagyományos magyar italról kapta. Ennek receptje az alábbi: végy egy kávé-főzőt, a víz helyét töltsd ki jóféle házipálinkával a VPOP és az APEH támogatásával, majd főzd le. Cukrot, tejet csak a nagyon elvetemültek tegyenek hozzá. FONTOS! Kipróbálása csak saját felelőségre, orvosi felügyelet mellet!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Atomparasztság: Trükkös emberek (munkásosztályból) megvalósított kreatív ötletei, melyek létrehozására kevés ember képes.

Okosságok!


Get your own Poll!
www.napiszar.com www.puruttya.hu

Címkék

anál (16) animal (23) átbaszás (19) atomparaszt (15) bazzeg (56) buzi (32) cigány (36) csaj (25) csajok (21) cukiság (39) epic (14) érdekes (32) fail (38) faktor (38) fasz (34) hányás (31) hitler (14) (26) hubazzeg (336) hülye (18) japán (16) kép (27) kocka (14) kutya (15) lol (60) néger (14) (26) omg (21) pina (29) reklám (18) rofl (24) segg (15) szánalmas (32) szar (81) szex (47) video (26) videó (63) wtf (90) youtube (23) zene (40) zsidó (41) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Licenc

Creative Commons Licenc

Rémségverseny: Utolsó selejtező

2008.09.28. 15:21 Huúb Azzeg

A forduló nyertese: Első versenyző: Jeremiás

 

Jeróka  a Homár Zsidajok Közösségének tagja, ez látszik a fején leleddző óriási optikai élményt nyújtó textilipari csodáról is, mely kifejezi csonkolt barátunk identitását! Akinek tetszik ez a színpompa és kompaktság, az antifa életérzés, és az egyenjogúság, az szívvel lélekkel és a szabadság nevében szavazzon rá!

 

 

Második versenyző: névtelen emos lány/srác

Sajnos a nemét ugyanakkokra homály fedi második versenyzőnknek, mint nevét. A frizkót Hajas Laci lőtte be, aki sajnos alkotói válságba került, mióta kikapott David Hasselhoftól előző fordulónkban, a macsócsatában. A smink teszi karakteressé a kerekded arcot, de nem vonja el a figyelmet az ajakban található testékszerek sokasága sem, aminek beültetése a lelki sebek fizikaivá válását teszik lehetővé. Aki átérzi ezt, kattintson rá!

 

Harmadik versenyző: Roland 

 

Fekete testépítő barátunk csöppnyi tangában játsza a királyt. Hát a négereknek nem tudom milyen képük alakult ki az őket vezető rétegről, mert eléggé melegen fest, legalábbis számomra.A srác banánfamászásban és gepárdelölelfutásban már az oviban is jeleskedett, nemcsoda, hogy ilyen szép nagyra nőtt. Aki szerint ő a leghubazzegebb, szavazzon rá!

 

 

Negyedik versenyző: Kata

Ez a furahajú lány egy érdekes ülőalkalmatossággal szerez örömet magának, és a kedves netnézőknek. Nincs kedvem kommentálni, szavazzatok rá is!

 

 

Ötödik versenyő: Orsolya néni

Elnézést minden perverztől, aki a képminőség miatt nem tudja verni erre a képre, de az igazán pederasztáknak tuti menni fog így is. E kép is önmagáért beszél...

 


Get your own Poll!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hubazzeg.blog.hu/api/trackback/id/tr3685752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása